Saturday, February 26, 2011

KAKAK SAYA! :)

waaa, da lama x update blog.. maklumlahh exam, so busy study.. *study laa sgt!*
bru abis 2paper.. huh, soalannn! agak SUSAH laaa! ad lagi 8paper yg xamek lg.. huhu..
ok, hari ni atie rasa mcam nak demam je.. xtau sbb ap.. seriously, xlarat sgt ni + sejuk gilaaaa! mcam dok kat salji.. opppsss, terlebih sudahh *stacy, sori dear! i ciplak ayat u..* mayb sbb hri tuu, balik skola dalam hujan kot.. huhu.. :'(
tpkann, atie kena hujan hri khamis, hri jumaat ok lg.. haihhh, sakit time exam nihh tkut gak! nty xblh jawab! *hope x laa*

smalam kan, kan.. atie chitchat ngan kawan baik merangkap kakak atie.. waaa, rndunye kat dia! org ckap kan, *org ckap, not me* kita org mcam kmbar, muka nak sama.. kat mna yg samanya, masih blum dapat dikenalpasti oleh kami berdua.. nak tgk x pic dia? ala, xpayah laa.. dia nihh PEMALU sikit orgnyaa! *sori kakak* :)
ok2, atie try cari gambar dia.. klu xda, xpyah tgk laa ehh! hehe ;)



hah, ad ponn.. sori, gmbar nii je yg atie ad.. ni laa kakak atie time kat teknik dulu! ;)
skang nih, dia blaja kat poli sultan azlan shah, tnjung malim! ermm, ap lgi ehh nak crita psal dia nii.. xda da kot sbb dia sangat2 baik! sayang ko laaa mira! hehe.. :)

NURUL AMIRAH BINTI MAT ROZALI ;)

3 comments:

ieja_lullaby said...

miera is my sister too atie..hehe

storymoryaboutma..... said...

tu pon kakak ak gak....
x aci nie atie...
ak bkan adik ko ke...
npe gambo ak xde????

Artie said...

ieja : hehe, share kakak laaa! ;)

ma : ala, maaa, kita share kakak nak x? hehe ;)
lain kali aku post pasal kwan2 aku yg lain plak ehh, termasuk la ko.. ;)