Monday, February 21, 2011

sedihnya hari nihhh! :'(

salam..
ok2, atie tulis nihh time sedih! huh nak nangis je rsa! :'(
sbb atie sedih pada malam yang chantek nihhh:

1) nasi lemak hilang! huhu.. konfem pelik kan? yaaa! ini kisah benar k! td, bfore p skola, atie beli nasi lemak kat mak cik yang slalu jual kat dpan balai polis.. mmg ad dua nasi tuhh, atie nmpak makcik tu ltak dlam plastik..*utk mmber atie satulah* sampai skola pon ad dua lg.. atie prasan sbb sampai2 je skola atie ltak atas meja..then, time nak pergi perhimpunan, atie letak bwah meja.. time nak makan bila waktu rehat, nasi tuhhh HILANG.. huh, dasyat btoi laa.. magic plak! cian kat kwan atie tuhh, xmakan dia! atie ajak share, dia xnak..dia ckap, "nty share laki, ko nak x? klu nak, aku on jee"..huh, xblh blaa btoi ayat dia! sapa yg suka klu share laki weyh! aishh, mati hidop balik pon aku xnak.. hehe.. jgn marah ye! nty tua, pakwe u lari! i muda lg! BHAHA.. ok, patah balik kt main story yg atie nak mory k! da jauh sgt terlajak nihh.. hehe ;) halal je laa nasi tuhh atie! hilang sringgit je tapi pahala berganda2 tau.. *btoi ke? ntahlaaa*

2) kalkulator hilang! huhu.. yg ni mmg gila2 punya sedih.. klu org gila baca xsedih.. atie sedih.. aishh, suda2 laa melalut! kalkulator ni sgt2 penting maaa! klu xda kalkulator, xleh jwab exam la weyhhh! da la exam da dkat.. kalkulator wat hal plak! huhu.. mcam mna nak jwab eko klu kalkulator xda! saya xberduit.. xleh nak beli baru.. huhu *ayat sedih* ad sapa2 nak sponsor kalkulator kat atie x? hehe.. trasa mcam tertinggal kat skola, tp xtau la plak! wahai adik2ku yang disayangi, kalau ad jumpa kalkulator yang kiut-miut tuu, tlg pulangkan ehh! kakakmu sgt2 perlukannya! *cakap kat org asli yg prep kat klas 6ak1* huh, seriously, xtpu.. kalkulator ibarat nyawa ketika dalam dewan peperiksaan! *ayat aku ke nihh..uisshhh, mngalahkan org yg amek sastera* btw, sapa2 yg terjumpa ke terambil ke terpinjam then terlupa nk pulangkan ke tlg bg balik ehh.. atie xmarah! *bergantung kpd situasi*

3) kpda tuuuut, xreti2 nak topup kee? i bosan nihh.. nak msg u! rindu ahhh! BHAHA ;D

well, hari nihh merupakan hari yang paling xbest kpada insan yang bernama Nurliyana Athirah bt Fakharulrazi.. malang? xkot.. sbb bg atie, xda hari yg malang laaa. . just xbest tuu adalaaa! hehe.. :)

2 comments:

zue@43 said...

nnt tut topup le 2..
bab kalkulator 2,adanye 2 kat sekolah 2..

Artie said...

ijann > huhu, tgh sdih nihhh! kalkulator xjmpa! yg ad, cover jee.. org assli amek kot.. aihh, pasrah je laa! :'(